• 42 40 60 78

Mere end 12 års erfaring
med salg, nethandel og konverteringer

Her finder du udtalelser fra et udvalg af de projekter vi har bidraget til. Det spænder fra nethandel og digitale strategier til SEO og annoncering via Google Ads.
Hanne Wick

Undervisning og rådgivning

Jeg har oplevet Jonathan Delfs både som oplægsholder og rådgiver indenfor SEO og brug af Googles værktøjer. I begge tilfælde er hans dybe viden og evne til at formidle denne viden virkelig i særklasse. Her er ingen “smart i en fart” attitude, men en evne til roligt og empatisk at forklare, så man kan forstå det, uanset om man er nybegynder eller meget rutineret. Jonathan viser, hvordan du bruger SEO og Google-værktøjerne til at opnå en bedre bundlinje og følge indsatsen undervejs, så du har gode data at optimere og tage beslutninger ud fra.

Hanne Wick

Virksomhedsrådgiver, UdviklingOdder

Bjørn Seaton

SEO og linkbuilding

Jonathan håndterede SEO i 28 markeder på 18 sprog, lancerede et lean PR eksperiment med tilhørende team, og trænede praktikanter og kollegaer i SEO-101.

Han har bidraget med et dybt og velfunderet perspektiv på SEO, og de bidrag har holdt os fokuseret på outreach som det mest effektive for Trendhim at arbejde på. Grundet det fokus har Jonathan også været leder for outreach teamet.

Bjørn Seaton

CMO, Trendhim.com

David Primdahl

Sparring om digital markedsføring

Jeg bliver ved med at vende tilbage til samarbejdet med Jonathan. Senest som freelancer i DanskOase, hvor han har spillet en stor rolle i udviklingen af vores kommunikation og marketing. Udover kompetent undervisning i online marketing discipliner, har han været guld værd i analytiske og strategiske processer for kommunikationen. Jonathan får ting til at ske, kort fortalt.

David Primdahl

Kommunikationsteam, DanskOase

Jonas Gidlund

SEO, SEM og nethandel

Jonathan har assisteret os til det videre arbejde med markedsføring igennem søgemaskinerne, betalt såvel som organisk. Ved at analysere vores situation og udforme en strategi der matcher vores behov, har han sendt os godt på vej mod vækst. Med et øget salg via annoncer og organisk trafik er vi meget tilfredse med den indsats Jonathan har leveret.

Jonas Gidlund

Head of E-Commerce, Friluftsland

Pernille Gervin

Marketing og nethandel

Vi har af flere omgange gjort brug af Jonathans kompetencer i forbindelse med opsætning, nethandel og online markedsføring af vores design. Jonathan er utrolig faglig dygtig og man føler sig tryg i hans vurderinger og tydelige rådgivning. For en kreativ virksomhed som vores, er det ikke markedsføring og strategier der er vores stærkeste side, hvorfor det altid er trygt at spørge Jonathan til råds. Med empatiske evner, formår han hurtigt at komme ind til sagens kerne, og kan forklare i et sprog der er til at forstå. Desuden finder Jonathan altid tid til en drøftelse, og man kan være sikker på at han følger op, og viser sin oprigtige interesse i hvordan det går med virksomheden. Jeg kan kun give Jonathan de varmeste anbefalinger.

Pernille Gervin

Founder & designer, pernillegervin.com

Lars Damgaard Jensen

Kunderådgivning og eksekvering af SEO og SEM

Vi har haft fornøjelsen af at have arbejdet sammen med Jonathan Delfs i en længere periode. Med sin store viden har han rådgivet vores kunder om både SEO og SEM, ligesom han har eksekveret og hjulpet med rapportering og optimering.
Fra allerførste dag formåede han at skabe stor værdi for vores kunder og blev hurtigt en “trusted advisor”, selvom han var ny på holdet.
Udover at være super skarp, fagligt skrap, effektiv og fokuseret på resultater, er han behageligt og godt selskab. Og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Lars Damgaard Jensen

COO, Brand Movers

Mette Swartz

Google Ads og annoncering

Vi har arbejdet med Jonathan Delfs gennem længere tid. Jonathan lavede den første digitale strategi i forbindelse med, at højskolen skulle åbne og han implementerede den også, så skolen kunne blive synlig og komme ud over rampen. Det lykkedes ret godt og derfor har vi siden holdt fast i Jonathans kompetencer. I dag hjælper han os med Google annoncer og sørger for, at vi får konverteringer på vores hjemmeside. Vi kan i den grad anbefale Jonathan.

Mette Swartz

Marketing og kommunikation, Oasehøjskolen

Marianne Bjørn

Rådgivning inden for SEO & Google Ads

Hos Infant har vi haft et tæt samarbejde med Jonathan inden for rådgivning og udførsel af SEO og Google Ads. Jonathan har sikret en god dialog og vidensdeling igennem vores samarbejde. Jonathan er utrolig god til at dele ud af sin viden og tænke alle aspekter ind i forhold til vores strategi. Udover at være yderst faglig kompetent er Jonathan også yderst behagelig at samarbejde med.

Marianne Bjørn

Direktør, Infant.dk

Morten Storgaard

Salg og nethandel

Jonathan er en god mand. Jeg havde ham på mit salgsteam hos SUMOpix, og vi arbejdede tæt sammen ift. flere kunder. Jonathan har en super energi og er en meget pålidelig person. Jeg kan give ham mine bedste anbefalinger.

Morten Storgaard

Founder, SUMOpix.com

Bent Molbech Pedersen

Google Ads og SEO

Vi ledte efter kompetent og behagelig samarbejdspartner, som kunne rådgive og udføre alt inden for Google Ads og SEO. Det har vi fundet hos Jonathan! Han leverer 100% og er altid forberedt til møder – også med nye ideer, viden og små “knapper”, som vi kan skrue på. Han har hurtigt vist at have kendskab til vores segment, hvilket er en stor tryghed for os.

Bent Molbech Pedersen

Djurslands Efterskole

Filip Bruun Bech-Larsen

Content og webprojekter

Jeg har arbejdet sammen med Jonathan over flere år, og kender ham som en meget rar og hårdtarbejdende mand. Jonathan er drevet, motiveret og får altid ting til at ske.
Senest har jeg arbejdet med Jonathan på et hjemmeside-projekt, hvor han arbejdede med content-strategien, såvel som med online marketing. Jonathan har stor viden i dette område, og jeg kan helhjertet anbefale andre at arbejde med ham.

Filip Bruun Bech-Larsen

Typofree

Skal vi hjælpe jer?

Kontakt os og få mere information om hvordan vi kan hjælpe jer.
Vi ønsker at skabe gode kundeoplevelser og succes med jeres projekter.

icon

+45 42406078