• 42 40 60 78
July 10, 2020 Organisk Vækst

5 SEO Nyheder & YouTube Learnings

Nyheder

Der er i denne uge flere nyheder end nogensinde før. Vi har cirka 5 nyheder med fra SEO-branchen. Google releaser et nyt gratis tool fra beta. Et tool hvor du kan teste dine url-adresser, om de virker med rich features.

Det findes her: https://search.google.com/test/rich-results

Derudover er der igen ændringer i snippets, Google Shopping er ved at rulle ud organisk – og jeg har en teori om hvorfor. Der kommer regular expressions til Google Search Console, og så får vi lagt de sidste søm i kisten på AMP.

Spørgsmål fra community

I organisk vækst community har vi siden sidst, modtaget 2 spørgsmål. Det ene spørgsmål handler om URL-adresser, og om de bliver indekseret som forskellige url-adresser, hvis altså url’erne ser meget ens ud- bort set fra det sidste parametre.

Deruduover snakker vi lidt mere om FAQ-schema. Et emne, som kan klassificeres som værende hot-topic her i SEO-podcasten. Det er noget der har været oppe og vende et par  gange efterhånden.

Google Udtaler

Vi har 3 udtalelser med fra Google. Jesper har spottet deres talsperson sige, at “not all link building is bad”, på trods af han har sagt det modsatte de sidste par år. Ved Google overhovedet hvad de selv vil sige? er John Mueller en rigtig person?

Dagens emne

Jeg taler om hårdt lærte erfaringer med YouTube. Hvordan jeg efter næsten 75 videoer, må indse at jeg har gjort det helt og aldeles forkert – og jeg kommer med en teori om hvad jeg skal gøre fremadrettet. Hør blandt andet hvorfor at det bedre kan betale sig at starte fra 0 – end at gå videre med en kanal, der næsten har 1.000 subscribers.

Hør alle afsnit af Organisk Vækst

Du finder alle podcast-episoder her: