• 42 40 60 78

3 tips: Sådan bliver din skole synlig

November 21, 2018
November 21, 2018 Organisk Vækst

3 tips: Sådan bliver din skole synlig

Markedsføring af friskoler, efterskoler og andre uddannelser foregår i højere grad digitalt. Som med så meget andet, søger brugerne meget på nettet inden små og store beslutninger tages.

Valg af skole for jeres barn er en meget stor beslutning – og I vil gerne sikre jer det rette valg. Derfor søger mange efter anmeldelser og indblik i hverdagen og værdier for skolen. Samtidig vægter omdømme og fysisk ”Word of Mouth” meget højt, da der her gives indblik i andres erfaringer.

1. Opret et Google Place

En sted eller et place på Google.dk giver jer muligheden for at være synlige i Google Maps og Google søgninger. Her er det muligt for jer at:

  • Indsamle anmeldelser
  • Uploade fotos og video
  • Lave opslag for events
  • Indsætte konktaktoplysninger

Det er gratis og giver jer trafik til jeres hjemmeside. Samtidig er det nemmere at finde vej til jeres skole med Google Maps. Dette er særligt vigtigt hvis jeres skole er ny. Ældre virksomheder og skoler er ofte allerede oprettet automatisk eller af såkaldte Google Guides.

Oversigt over skoler i nærheden af mig

2. Skriv ”navn – skoletype i bynavn”

Regnestykket i underoverskriften her giver jer en fordelagtig mulighed i søgemaskiner. Skriv fx følgende på hjemmesiden: ”Djurslands Efterskole – Kristen efterskole i Jylland”. Dette kan være overskriften på forsiden – her er eksemplet en efterskole med mange linjefag.

Derved kan du blive synlig på søgning som ”efterskole” for besøgende der er i området. Eller ”efterskole jylland” for alle tæt på eller langt fra jeres placering, men som er interesserede i skoler for det valgte område.

3. Opret åbne begivenheder på Kultunaut

Lav en åben kalenderinvitation for jeres musical, forårskoncert eller julemarked på Kultunauten. Derved ses jeres skole ofte på offentlige sider for jeres by og lokale bibliotek m.v.

Når du ønsker at fremhæve din skole for personer der søger lokalt, kan du benytte de tre tips sammen med andre generelle markedsføringstiltag online.

Har I sider på sociale medier som Facebook, så gør de samme tiltag der. Opret begivenheder, indsaml anmeldelser og skriv tekst om skolen og jeres placering.

Hør alle afsnit af Organisk Vækst

Du finder alle podcast-episoder her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *